Servicii impecabile într-o atmosferă modernă

Ospitalitate, confort, bunăstare și relaxare

Veți descoperi profesionalismul seviciilor de înaltă calitate, cu care echipa noastră primește de fiecare dată oaspeții noști.

Situată în inima Humorului, un oraș cu farmec aparte, Pensiunea Elegance este refugiul perfect pentru un sejur de neuitat, unde vă veți putea bucura de primul moment de atmosferă caldă, în care, trecând pe la recepție, trezindu-vă într-una dintre camerele confortabile și începând ziua în sala de mic dejun cu cele mai proaspete și gustoase ingrediente, veți avea plăcerea de a trăi experiențe unice cu cele cinci simțuri.

7

Lăsați-vă surprinși

SALĂ DE CONFERINȚE…Un prieten de încredere pentru evenimentele dumneavoastră cele mai importante!

Pentru o excelentă organizare a reuniunilor de afaceri, conferințelor, prezentărilor și altor evenimente speciale, vă oferim toate serviciile și facilitățile de care aveți nevoie și vă consiliem pentru a putea acoperi toate obiectivele stabilite pentru eveniment.

Punem la dispoziția dumneavoastră sala de conferință cu capacitate de ocupare de până la 36 persoane. 

Screenshot 20211015 232504 Gallery
mic dejun

MIC DEJUN…Descoperiți aroma răsăriturilor Elegance!

Cel mai bun mic dejun pentru o trezire plină de bucurie.

Vă invităm să vă treziți cu noi pentru a savura aroma celei mai bune cafele în salonul nostru de mic dejun sau pe terasa în aer liber și foișoarele  de lângă iaz, înconjurați de mireasma florilor de gradina 

SAUNĂ USCATĂ ȘI MASAJ…O EXPERINȚĂ PENTRU SIMȚURI!

Știm ca în voiaj, noutatea, plimbările printr-un oraș nou, schimbările de temperatură, ne pot genera uneori tensiune.

Pentru ca Elegance se gândește întodeauna la bunăstarea oaspeților săi, suntem încântați să vă putem oferi un moment de pace.

Pentru a completa o ședere plăcută, vă invităm să vă bucurați de masajul nostru de relaxare după o saună uscată, care vă ajută să vă eliberați tensiunea și vă va permite să vă bucurați și mai mult de vizita dumneavoastră în oraș.

masaj de