POLITICA DE REZERVARE :

Check-in ora 15:00 / Check-out ora 12:00

Pentru o confirmare ferma:
Daca solicitati o ofertă aceasta va fi valabilă 4 zile de la data transmiterii acesteia, pentru numarul de camere la care s-a facut referire. 
În cazul în care intervin modificări referitoare la cererea transmisă, Pensiunea Elegance iși rezervă dreptul de a reevalua cererea și de a transmite o ofertă revizuita, conform modificărilor tarifare din perioada respectiva.
Disponibilitatea pentru ofertă transmisă nu este garantată, camerele nu sunt rezervate/blocate decât în cazul în care s-a  făcut dovada achitării avansului în maxim 5 zile .
Rezervările individuale 1-5 camere se achită un avans pentru prima noapte de cazare, conform facturii proforme transmise pe e-mail, din suma totală a cazării, iar diferenta se va achita la check-in.
Pentru rezervarile de grup/ mai mult de 5 camere se achită un avans de 30%, din suma totală a cazării, iar diferența de 70%, se va achita la check-in.
Tarifele din ofertă sunt exprimate în Ron
 
Condiții de anulare:
Dacă anulați sau modificați până la 4 zile înainte de data sosirii dvs., nu se va percepe nici o penalizare. În cazul  pachetelor de sărbători condițiile de anulare și rezervare sunt altele.
În caz de anulare târzie sau de neprezentare, pensiunea va percepe costul întregului sejur.
Aceasta este politica generală de anulare. Această politică poate varia de la o locație la alta, deci asigurați-vă că ați citit-o înainte de rezervare.
Suplimente :
Copii 0-5 ani au gratuitate la mese si la cazare, in camera cu parintii in patul existent.
Pentru pat suplimentar se percepe un tarif de 30 lei zi .
Optional:
Tur organizat cu ghid – ținutul mănăstirilor Voroneț – Humor – Moldovița – Sucevița, etc – tarif la cerere, în funcție de disponibilitate în colaborare cu o agentie de turism
Plimbare cu caruța sau cu sania  și un popas cu zacuscă, gustare rece și vin fiert, slanină  rumenită la foc iute  80 lei / persoană, minim 6 persoane .